Bucak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bucak Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN MUZAFFER ÖZDEMİR"DEN TEKZİP MESAJI

BAŞKAN MUZAFFER ÖZDEMİR"DEN TEKZİP MESAJI

Bucak Ziraat Odası Başkanı Muzaffer ÖZDEMİR'den Yayımlanan Haberler Nedeniyle Bir Tekzip Mesajı Yayınladı; Bucak Ziraat Odası Mahalle ve Köy Delege Seçimleri Hakkında 30.11.2018 ve 07.12.2018 Tarihlerinde Bazı Basın Yayın Organlarında Yer Alan Asılsız Haberler Hakkında Başkan ÖZDEMİR Şunları Söyledi; Bucak Ziraat Odamız Yeni Hizmet Binasının Adresini Dahi Bilmeyenlerin Şikayet Mercilerinin Adresini Bulabiliyor Olması Sevindiricidir. 
Delege Seçimleri Türkiye'deki 764 Ziraat Odası Gibi Her Dört Yılda Bir Aralık Ayında Yapılır Bunun Baskın, Erken, Geç Yapılması Gibi Bir Durum Söz Konusu Değildir.
1990 Yılından Beri Bucak Ziraat Odasının Çeşitli Kademelerinde Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve En Son da 8 Yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığını Yaptığım 7 Seçim Geçirmiş Bucak Ziraat Odasında Hiçbir Seçime Kara Leke Çalınmaması İçin Titizlikle Çalıştım Son Günlerde Yaşanan Olaylar Küçük Bir Grup Tarafından Meyve Veren Ağacın Taşlanması Olarak Görüyorum. 
Çiğ Yemedik ki Karnımız Ağrısın Diyen Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer ÖZDEMİR Seçimlerin Adil, Şeffaf ve Demokratik Bir Şekilde Gerçekleşmesi İçin Elimizden Geleni Yapacağız.Kamuoyuna Duyurulur Saygılarla...