Bucak Ziraat Odası > Haberler > BUCAK KAYMAKAMI ve BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN YALÇIN SEZGİN"DEN BAŞKAN ÖZEL"E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bucak Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunda Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçilen Sayın Bilal Özel'e Bucak Kaymakamı, Belediye Başkan Vekili Sayın Yalçın SEZGİN'den Hayırlı Olsun Ziyareti.Ziyarette İlçemiz Tarımı Hakkında Yapılan İstişareler Sonucunda Ziraat Odası, Kaymakamlık ve Belediye El Ele Önemli Projelere İmza Atılabileceği Konusunda Fikir Birliğine Varıldı.Sayın Yalçın SEZGİN İlçemizin En Büyük Sivil Toplum Kuruluşuna Genç, Dinamik Bir Başkanın Seçilmesi Nedeniyle İlçemiz Çiftçilerini Kutlarım Dedi.Ziyarette Bucak Belediye Başkan Yardımcısı, Belpaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ferruh KANIK, Özcan Pan. Gıda Ltd. Şti. Yetkilisi Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet ÖZCAN, Eski Meclis Başkanımız Sayın Hasan ŞAHİN ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Murat SARI'da Eşlik Etti. Başkan Özel Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek Kendilerine Teşekkür Etti.