Bucak Ziraat Odası

Bucak Ziraat Odası > Haberler > ÇİFTÇİLERİMİZE ZİYARET

ÇİFTÇİLERİMİZE ZİYARET

Bucak Ziraat Odasından Kadın Girişimci Üyelerimize Ziyaret: Kestel Köyünde 3500 Metrekare Arazide Örtü Altı Domates Yetiştiriciliği Yapan Sayın Gülsüm Yiğit TAŞKIN"ın Serasını Türkiye Ziraat Odaları Birliğinden Gelen Teknik Müşavirler Sayın Aysun Çilingiroğlu ve Sayın Fatma Gündüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Muzaffer ÖZDEMİR, Yörükler Mahallesi Muhtarı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Şaban AKSU, Burdur Ziraat Odası Başkanı Sayın İbrahim DEMİR, Genel Sekreteri Sayın Gökhan YEŞİLYURT, Odamız Ziraat Mühendisi Sayın Osman Berkay TULUM İle Ziyaret Ettik.Serasında Üretim Yapan Üyemiz Sayın Gülsüm Yiğit TAŞKIN ve İstihdam Ettiği 8 Kadın Tarım Emekçisine Teşekkür Eder,Misafirperverliğinden Dolayı Ayrıca Teşekkür Ederiz...