Bucak Ziraat Odası > Haberler > İLÇE TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İLÇE TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ziyaret:Bucak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Ahmet GÖNENÇ Beyi Makamında Türkiye Ziraat Odaları Birliğinden Gelen Teknik Müşavirler Sayın Aysun Çilingiroğlu ve Sayın Fatma Gündüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Muzaffer ÖZDEMİR, Burdur Ziraat Odası Başkanı Sayın İbrahim DEMİR, Genel Sekreteri Sayın Gökhan YEŞİLYURT, Odamız Ziraat Mühendisi Sayın Osman Berkay TULUM, Tarım Danışmanımız Sayın Adem GÖKÇEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Şaban AKSU, Muhasip Üyemiz Sayın Mehmet KUL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Arif ARSLAN, Sayın Hüseyin KAHRAMAN, Sayın Bayram ÖZBEK İle Ziyaret Ettik,Ziyarette İlçemiz Tarımı ve Bucak İçin Yapılabilecekler Konuşuldu.İlçe Tarım ve Orman Müdürümüze Misafirperverliğinden Dolayı Teşekkür Ederiz...