Bucak Ziraat Odası > Haberler > TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİNDEN ODAMIZA ZİYARET

TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİNDEN ODAMIZA ZİYARET

Türkiye Ziraat Odaları Birliğinden Odamıza Ziyaret:Türkiye Ziraat Odaları Birliği Teknik Müşavirleri Sayın Aysun Çilingiroğlu ve Sayın Fatma Gündüz Bucak Ziraat Odamızı Ziyaret Etti.Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Muzaffer ÖZDEMİR"e Burdur Ziraat Odası Başkanı Sayın İbrahim DEMİR, Genel Sekreteri Sayın Gökhan YEŞİLYURT, Odamız Ziraat Mühendisi Sayın Osman Berkay TULUM, Tarım Danışmanımız Sayın Adem GÖKÇEN, Yörükler Mahallesi Muhtarı Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Şaban AKSU, Muhasip Üyemiz Sayın Mehmet KUL. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Arif ARSLAN, Sayın Bayram ÖZBEK, Sayın Hüseyin KAHRAMAN ve Sayın Yusuf MOTOR Ziyarette Hazır Bulundu.Kendilerine Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Eder Odamıza ve Çiftçilerimize Verdikleri Değerden Dolayı Teşekkür Ederiz...