Bucak Ziraat Odası

ZOBİS
Bucak Ziraat Odası > Haberler > 13.Etap ​Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Bilgilendirme Konferansı 26.08.2019"da Bucak Ziraat Odamızda Gerçekleşti.

Bucak Ziraat Odası Eğitim Salonumuzda Gerçekleşen 13.Etap
​Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Konferansına Ev Sahibi Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal ÖZEL, Bucak İlçe Tarım ve Orman Müdürü, Kent Konseyi Başkanı Sayın Ahmet GÖNENÇ, Bucak-Çeltikçi-Ağlasun Et Üreticileri Birliği Başkanı Sayın Mesut UĞRAŞ, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Sayın Veli PEKSÜSLÜ, Susuz Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı, Odamız Delegesi Sayın Hasan KARATAY, Çamlık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sayın Adem KÖKLÜ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Vatandaşlar ve Değerli Çiftçilerimiz Katılım Sağladı.Konferansımıza Katılan Katılmayan Tüm Üyelerimize Teşekkür Ederiz.
Programda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Ulusal Tarım Stratejisi Kırsal Kalkınma Planı çerçevesinde; doğal kaynaklar ve çevrenin korunmasını dikkate alarak, kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük ve orta
ölçekli işletmelerin desteklenmesi, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, gıda güvenliğinin güçlendirilmesi, kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması, yürütülmekte olan kırsal kalkınma çalışmalarının etkinliklerinin artırılması ve kırsal toplumda belirli bir kapasitenin oluşturulması amacıyla Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ile ilgili çeşitli hibe destekleri konuları anlatıldı.Program sonunda soru cevap şeklinde gerçekleştikten sonra sona erdi.
13.Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ile ilgili detaylı bilgi için https://www.tarimorman.gov.tr/…/Kkydp-13-Etap-Uygulama-Rehb… ilgili linke tıklamanızı tavsiye ederiz.Saygılarımızla.