Bucak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bucak Ziraat Odası > Haberler > Başkan ÖZEL'e Ziyaret

Başkan ÖZEL'e Ziyaret

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ferruh KANIK ziyareti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ferruh KANIK oda başkanımız Bilal Özel 'i makamında ziyaret etti. Ziyarette sayın KANIK:
" Uzun yıllar belediyecilikteki deneyimim yanı sıra Bucak İlçe Özel İdaresi müdürlüğü, Bucak Belediye Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. İlçemizin yerel yöneticiliğine bu tecrübelerimi aktarmak için yola çıktık. İlçemizi daha güzel noktalara taşımak için toplumun her kesimiyle istişareler içerisinde şehrimizi yönetmeye talibim. Tarımsal üretimde de marka bir Bucak hayalim var. Tarımın gelişimiyle ekonomimiz gelişecektir. Bu konuda çiftçilerimizin yanında olacağım " dedi.

Başkan ÖZEL:
" Ziyaretlerinden dolayı Ferruh KANIK bey ve beraberindeki misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ferruh bey odamız üyesi ve merkez yeni mahalleden oda delegeliğimizi yapmış içimizden birisi. İlçemiz tarımı üzerine söyleşileri bizleri umutlandırdı. Çıkmış olduğu yolda Ferruh KANIK beyi tebrik ederken, siyasi yaşamında başarılar diliyorum " dedi. 

Odamız yönetim kurulu üyesi Ahmet SOYLU'nun da eşlik ettiği görüşme de misafirlerimiz odamız personeli ve üyelerini de ziyaret ettiler. Mustafa AKTÜRK ve Ferruh KANIK beye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı