Bucak Ziraat Odası > Haberler > Başkan ÖZEL'e Ziyaret

Başkan ÖZEL'e Ziyaret

Ak Parti Kocaaliler Belediye Başkan Aday Adayı İlyas DELEN ziyareti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaaliler Belediye Başkan Aday Adayı İlyas DELEN ve beraberindeki heyet yönetim kurulu başkanımız Bilal Özel'i makamında ziyaret ettiler.
Sayın DELEN:
" Kocaaliler benim doğup büyüdüğüm yer. Şimdi memleketime hizmet vakti diyerek bu yola koyulduk. Gençliğin verdiği enerjiyi istişarelerle memleketime yatırıma dönüştürerek, siyasi deneyimim ile merkezi bütçeden daha fazla pay alarak belediyecilikte de marka bir belde, nüfusu artan bir Melli hayalim var. Bu kapsamda bugün sizleri ziyaret ediyoruz. Misafir perverliğinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Başkan ÖZEL:
" Kocaaliler çalışkan ve üretken insanların bir araya geldiği güzel bir beldemiz. Memleketinin yönetiminde bende varım diyen İlyas DELEN beyefendiyi tebrik ederken, siyasi yaşamında başarılar diliyorum " dedi.

Ziyarete eşlik eden Mm Recep YILDIZ ve Ali MİNAZ'a da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı