Bucak Ziraat Odası > Haberler > Baskan Özel'e Ziyaret

Baskan Özel'e Ziyaret

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ferruh GÖKER ziyareti...

Adalet ve Kalkınma Partisi Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ferruh GÖKER yaklaşan yerel seçimler öncesi yönetim kurulu başkanımız Bilal Özel'i makamında ziyaret etti.
Sayın Göker:
"İlçemiz nüfusunun büyük bir bölümünün geçim kaynağı olan tarım sektörünün temsil edildiği Bucak Ziraat Odası başkanımızı ve üyelerimizi ziyaretteyiz. Birlikten kuvvet doğar felsefesiyle her zaman her kesimin yanında olacağımı ifade etmek istiyorum. Tarım sektörü olmazsa olmazımız. Ziraat Odası Başkanlığından gelen taleplere, çiftçilerinin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik her daim yanlarında olacağımı bilmelerini isterim. Misafirperverlikleri ve kabulü için başkanıma ve yönetimine teşekkür ederim " dedi.

Ziyaret esnasında yönetim kurulu üyemiz Osman İşler ve üyemiz Mesut Altıntaş ve Av. Dursun İşler hazır bulundu. Ziyaretlerinden dolayı sayın GÖKER'e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.