Bucak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bucak Ziraat Odası > Haberler > BUCAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUZAFFER ÖZDEMİR'in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajı;

BUCAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUZAFFER ÖZDEMİR'in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajı;

BUCAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUZAFFER ÖZDEMİR'in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında, "Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Yükseltecek ve Yaşatacak Sizlersiniz' Diyerek Bizlere Emanet Ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 95’inci Yıldönümünü Kutlamanın, Onurunu ve Mutluluğunu Yaşıyoruz" dedi. 
Başkan Özdemir'in, Mesajının Devamında, "Millet Olarak Verdiğimiz Kurtuluş Mücadelesi’nin Ardından Cumhuriyetin Kuruluşu Dünya Tarihinde Eşi Benzeri Olmayan Bir Başarı, Milletimiz İçin de En Önemli Dönüm Noktalarından Biridir. Cumhuriyet, Bizi Millet Olarak Yıllardır Bir Arada Tutan Toplumsal Birlik, Beraberlik ve Toprak Bütünlüğümüzü Sağlayan En Önemli Kazanımdır. Cumhuriyet Aynı Zamanda Geçmişten Geleceğe Uzanan Gönüllü Bir Hak ve Hürriyetlerden Yoksun Toplumların Ayakta Kalmaları ve Yaşamaları Mümkün Değildir. Bu Nedenle, Bizlere ve Gelecek Nesillere Düşen En Önemli Görev; Türkiye Cumhuriyeti’nin Ülkesi ve Milletiyle Bölünmez Bütünlüğünü Savunmak, Koruyup, Kollamak İç ve Dış Tehditlere Karşı Duyarlı Olmaktır.Cumhuriyetimizi Bizlere Miras Bırakmış Olan Başta Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere, Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Minnet ve Saygıyla Anıyor, Türk Milletinin ve Çiftçilerimizin Cumhuriyet Bayramını En İçten Duygularımla Kutluyorum" İfadelerine Yer Verdi.