Bucak Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODALARI EGE TOPLANTISI

ZİRAAT ODALARI EGE TOPLANTISI

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir PAKDEMİRLİ ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi BAYRAKTAR'ın Teşrifleri İle Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde Gerçekleşen Ege, Batı Akdeniz Bölge Ziraat Odaları, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları Toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Muzaffer ÖZDEMİR, Yörükler Mahallesi Muhtarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Şaban AKSU, Burdur Ziraat Odası Başkanı Sayın İbrahim DEMİR, Başkan Vekili Sayın Sadık KAYACAN, Ağlasun Ziraat Odası Başkanı Sayın Ali UĞUR ve Bucak Ziraat Odası Ziraat Mühendisi Sayın Osman Berkay TULUM Katıldı ve Bölge Çiftçimizin Sorunları ve Çözüm Önerileri Sayın Bakanımıza ve Genel Başkanımıza İletildi...