Bucak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bucak Ziraat Odası > Haberler > Gazete Bu Yayın Basın imtiyaz sahibi Ömer Özdoğan yönetim kurulu başkanımız Bilal Özel'i makamında ziyaret etti

Gazete Bu Yayın Basın imtiyaz sahibi Ömer Özdoğan yönetim kurulu başkanımız Bilal Özel'i makamında ziyaret etti

Gazete Bu Yayın Basın imtiyaz sahibi Ömer Özdoğan yönetim kurulu başkanımız Bilal Özel'i makamında ziyaret etti.

İlçemiz yazılı ve internet medya üzerine GazeteBu HABER adıyla bölge haberleri ile yayıncılık faaliyetlerine katkı sunan sayın ÖZDOĞAN :
" Bizler her zaman sahadayız. Basın yayın mensubu olmak bunu gerektirir. Bu minvalde bugün burada olmaktan oldukça mutluyum. Her zaman üreticilerin başkanlık makamında hazır bulunduğu ve muhabbetlerine ortak olduğum keyifli bir mekan. Samimi, içten insanlar burada bir aradalar. Bizler bu sohbete ortak oluyoruz. Üreticileri ve başkanımızı dinliyoruz. Konu hakkında varsa fikrimizi söylüyoruz. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum "dedi. 

Başkan ÖZEL:
" Burası çiftçilerimizin kendi evi kendi yuvası Bucak Ziraat Odası. Burada çiftçilerimiz adına yine misafirimizi ağırlıyoruz. Basın herkese lazım diyoruz ve basın emekçilerimize bu zorlu görev de kolaylıklar diliyorum. Gazete Bu imtiyaz sahibi sayın ÖZDOĞAN'a yayın hayatında başarılar dilerken, ziyaretinden dolayı teşekkür ederim " dedi.

Ziyaret sırasında üyelerimiz Cemal MACİT,,Cemal KOŞAR, Himmet ÜNLÜ, Mustafa SEKMEN hazır bulundular. 

Misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Bucak Ziraat Odası Başkanlığı