Bucak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bucak Ziraat Odası > Haberler > İncir Fidanı Dağıtımı Gerçekleştirildi

İncir Fidanı Dağıtımı Gerçekleştirildi

Başkan Bilal ÖZEL Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında düzenlenen Melli İnciri Fidan Dağıtım programına katıldı.
Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında; Burdur Valisi sayın Türker ÖKSÜZ, Bucak Kaymakamı sayın Bayram GALE, Bucak Belediye Başkanı sayın Emrullah ÜNAL, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Vekili sayın Mustafa AKGÜL, Kocaaliler Belediye Başkanı sayın Selahattin GÖKÇE, Bucak Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa İLERİ, Meclis Başkan Yardımcısı Durmuş DURSUN ve Çiftçilerin katılımı ile Kocaaliler Beldesi, Kayı, Kızılseki, Kavacık köylerimizde bulunan üreticilerimize %75 hibe destekli 5.000 adet Coğrafi İşaretli Melli İnciri fidanı dağıtımı gerçekleştirilmiştir.
katılımları ile birlikte Program kapsamında Kocaaliler Belde merkezindeki atölye ve evlerde kadınlar tarafından işlenerek katma değere dönüştüğü el emeği çelenk ve taç üretim atölyeleri gezilerek, üreticilerimizin talep ve istekleri dinlendi. 
Tarımsal üretimin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Melli İnciri Fide dağıtım projesine emek ve destek veren;
Burdur Valiliği,
Bucak Kaymakamlığı,
Bucak Belediye Başkanlığı,
Kocaaliler Belediye Başkanımıza ve Personeline, 
Burdur Tarım İl Müdür ve Personeline,
Bucak İlçe Tarım Müdür ve Personeline,
Bölge tarımı ve yöre çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz.

Bilal ÖZEL
Bucak Ziraat Odası Başkanı