Bucak Ziraat Odası > Haberler > MAHALLE ve KÖY DELEGE SEÇİMLERİMİZ 08.12.2018 TARİHİNDE YAPILDI.

MAHALLE ve KÖY DELEGE SEÇİMLERİMİZ 08.12.2018 TARİHİNDE YAPILDI.

İlçemizde Genel ve Yerel Seçimlerden Sonra En Büyük Seçimin Gerçekleştiği Bucak Ziraat Odası Mahalle ve Köy Delege Seçimleri 08.12.2018 Tarihinde 9100 Gerçek ve Tüzel Seçme ve Seçilme Hakkına Sahip Üyelerimizden Yaklaşık 4000 Üyemiz Oy Kullanmış Bucak Ziraat Odası Tarihinin Katılım Oranı En Yüksek Seçimi Gerçekleşmiştir.Üyelerimiz 63 Seçim Çevresinden Bucak Ziraat Odasını Temsil Edecek Delegelerini Seçmiştir.Demokrasi Şöleni Şeklinde Geçen Seçimleri Kazanan, Kaybeden, Oy Kullanan, Kullanmayan ve En Önemlisi Seçimlerin Adil ve Şeffaf Bir Şekilde Gerçekleşmesi İçin Canla Başla Çalışan Muhtarlarımıza ve Sandık Kurulu Üyelerimize Teşekkür Ederiz...