Bucak Ziraat Odası > Haberler > Milli Yol Partisi Bucak Belediye Başkan adayı Bayram TEKİN Başkan Bilal ÖZEL'i Ziyaret Etti.

Milli Yol Partisi Bucak Belediye Başkan adayı Bayram TEKİN ve beraberinde Milli Yol Partisi MYK üyesi Abdurrahman SARI, Milli Yol Partisi Bucak Belediye Meclis Üyesi adaylarından Sinan YILDIZ, Fatime KINKIT, Milli Yol Partisi Burdur İl Genel Meclis üyesi adayı Ayşe BALCI Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal ÖZEL’i ziyaret ettiler.
Yine ziyarette bulunan; Ak Parti İl genel meclis üyesi adayı Mehmet ŞENCAN, üyelerimizden Kadir BAKACAK, Mustafa BÜLBÜL ve Hasan GÜLTEKİN’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.