Bucak Ziraat Odası > Haberler > TARSİM Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Özlem KILINÇ TURAN Tarım Sigortaları Konusunda Çiftçilerimize Bilgi Verdi.

Bucak Ziraat Odası hizmet binasında TARSİM Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Özlem KILINÇ TURAN ’ın sunumuyla gerçekleştirilen programda, üreticilerin tüm doğal afetlere karşı güvence altına alınarak gelirlerinde istikrarı sağlayabilecek, geniş kapsamlı sürdürülebilir bir tarım sigortası sisteminin kurulabilmesi hakkında eğitim verildi. Eğitim programı kapsamında, hasar tespit, risk inceleme işlemleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar ile birlikte, Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortalarında ve Hayvan Hayat Sigortasında 2023 yılı değerlendirmesi ve 2024 yılı yenilikleri ilçemiz çiftçilerimize aktarıldı.

Eğitimi veren TARSİM Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Özlem KILINÇ TURAN ’a ve katılımlarıyla bizleri gururlandıran kıymetli çiftçilerimize teşekkürlerimizi sunarız.