Bucak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bucak Ziraat Odası > Haberler > TKDK IPARD 6. BAŞVURU ÇAĞRI İLANI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI.

TKDK IPARD 6. BAŞVURU ÇAĞRI İLANI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI.

Bucak Ziraat Odası Eğitim Salonunda Gerçekleşen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ipard 6. Başvuru Çağrı İlanı İle İlgili 302 Tedbiri Kapsamında Bilgilendirme Konferansı Yoğun Katılımla Gerçekleşti. 
Konferansta Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah ÜNAL, Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal ÖZEL,Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU, Bucak Hizarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail İNAN, Bucak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Ahmet GÖNENÇ, Bucak Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Binnur Cura ÇİĞRİ, Tkdk Burdur İl Koordinatörlüğü Müdürü Sayın Mesut YILDIRAN, Özcan Pansiyon Ltd. Şti Yetkilisi Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz, Bucak Belediye Meclis Üyesi Sayın Ahmet ÖZCAN, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Değerli Üyelerimiz ve Çok Saygıdeğer Basın Mensupları Katılım Sağladı.
Konferansda Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi ve Bitkisel Ürünlerin İşlenmesi ve Paketlenmesi, Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi İşlenmesi ve Paketlenmesi, Zanaatkârlık ve Katma Değerli Ürünler, Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Makine Parkları, Yenilenebilir Enerji Tesisleri gibi alanlarda ilçemizde %55 hibe destekleri başvuru şartları hakkında bilgi verildi.